Follow by Email

Khamis, 18 Oktober 2012

Assalamualaikum...

8.21 malam..

Baby Muhammad dan Kakak Aliya dah tido..
Yang duk segar lagi Abg Mujahid dan Abg Ali..Duk sibuk bernasyid 10 Malaikat,Pelangi dan Doa Dhuha..Hari sabtu ni ada persembahan,jadi balik aje dr sekolah,sibuk suruh mama bukak laptop n pasangkan nasyid2 tu..Sampaikan mama n baba pun kena hafal sekali untuk gembirakan anak-anak dan bagi semangat pada diorang..

Mama cukup suka Nasyid Doa Dhuha...



Jumpa lagi..

Jumaat, 28 September 2012

Mama sayang semua...

Assalamualaikum..

Semasa mama meng"update " blog,semua anak2 mama ke rumah tok wan bersama baba,kecuali baby Muhammad .Bila rumah sunyi,hati pun rasa sunyi.Mulala mama buka  hp dan tengok gambar2 anak2 mama.Mama pun senyum sorang2 melihat gelagat anak2.

'Akif,'Ali,'Aliya dan 'Atifi...

Inilah mama.. yang sentiasa rindu pada anak2 walaupun anak2 dihadapan mata..rasa sangaat sayang pada anak2..bak kata Mi de,sayang sampai ke tulang rasanye..:)  kan?



Assalamualaikum w.b.t...

Dah lama tak update blog..Moganye tak sempat ...dok melayan kerenah 4 orang anak.Tiap2 hari balik je dari sekolah,mesti nak kena buatkan ape2 untuk dimakan.



Ha..tengok ni..apam pelangi yang masih panas....belum sempat nak ambil gambar,dah separuh hilang..Tak sampai sejam,dah pun licin ..bagus sungguh anak2 mama..

Ingat kenangan dengan Mi Na ..buat apam ni sama2..sekarang Mi Na di Ktd ..Nanti kita buat lagi ye!!

Oklah takat ini dulu utk kali ni..jumpa lagi...doakan keluarga kami dibawah rahmatNya...

Sabtu, 21 Julai 2012

Alhamdulillah...2 Ramadhan..
Setelah sekian lama tak update blog,harini cuba berjinak2 semula.:)Dan harini jugak hari yng ke 46 baby dilahirkan..alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..Muhammad Mursyid 'Atifi..anak ke 4 kami..moga bersamanya juga berjuta mad'u..